OVER ONZE ZAKELIJKE DIENSTEN

BNR stelt de ondernemer niet alleen centraal binnen haar dienstverlening, maar zeker ook online. Zo wordt iedere rechtsvorm op een andere manier benaderd, vindt u actuele sectorinformatie en wordt uitgebreid aandacht besteed aan de startende ondernemingen, bedrijfsstakingen en de beschikbare subsidies. Het centraal stellen van de ondernemer heeft ertoe geleid dat BNR als de ideale totaaladviseur wordt gezien. U bent van harte uitgenodigd eens een kijkje te nemen, waarna u zult merken dat BNR ook voor u een interessante partner kan zijn!

ONZE ZAKELIJKE DIENSTEN

Algemene diensten

Iedere rechtsvorm vraagt om een andere benadering. Bekijk hier hoe wij voor uw bedrijf van waarde kunnen zijn.

Sectoren

Als ondernemer is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de sector. Het aanbieden van een sectorenoverzicht zien wij daarom ook als een onderdeel van ons maatwerk.

Algemene zakelijke vraag?

Heeft u direct een vraag over onze zakelijke diensten? Wilt u meer weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Bedrijfsoverdracht

Overweegt u om afstand te doen van uw onderneming? Ga bij deze beslissing niet over één nacht ijs, maar laat u begeleiden.

Subsidie

Subsidies zijn er in allerlei vormen, maar kennen ieder eigen voorwaarden. Met de juiste aanpak kunt u het aanbod van subsidies optimaal benutten. Wij vertellen u alvast waar op te letten.

Startende onderneming

Een onderneming starten is de droom van velen. Benieuwd naar het proces dat u te wachten staat?