Hieronder vind u de vacature(s) die wij op dit moment hebben. Heeft de vacature uw interesse gewekt en ziet u het zitten om onderdeel uit te gaan maken van het team van BNR? Solliciteer dan via het contactformulier bij de vacature of via de algemene contactgegevens. Staat er momenteel geen vacature open voor de functie waar u interesse in heeft? Twijfel dan niet om gebruik te maken van de mogelijkheid om een open sollicitatie in te sturen.

De (open) sollicitatie dient een motivatiebrief en een curriculum vitae te bevatten. Voor het opsturen van de sollicitatie kunt u ook gebruik maken van onze contactgegevens.

BNR is momenteel op zoek naar medewerkers voor de volgende functies:

AA Accountant MKB Samenstelpraktijk (fulltime)

Ben jij de accountant die BNR zoekt?

Ben jij een ervaren Accountant AA met affiniteit voor de MKB-praktijk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Accountant AA heb je voldoende vaktechnische kennis en draag je deze over aan het team. Je bent kritisch op jezelf en je collega’s om de kwaliteit te bewaken. De Accountant AA draagt de visie en het beleid van de organisatie correct uit naar collega’s en externe partijen, ondersteunt de leiding hierbij en vervult op dit punt een voorbeeldrol. De focus van deze functie ligt op de klant en het vakinhoudelijk advies.

De werkzaamheden van de Accountant AA richten zich op het samenstellen van (complexe) jaarrekeningen, reviewen van de door assistenten samengestelde jaarrekening en het beantwoorden van vragen van assistenten en adviseurs. Tevens fungeer je binnen je team als eindverantwoordelijke.

Functie-eisen:

 • je hebt een afgeronde AA-opleiding met certificerende bevoegdheid;
 • je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen de accountancy;
 • je beschikt over goede contactuele vaardigheden;
 • je bent analytisch en kwaliteits- en resultaatgericht;
 • je hebt goede kennis van ontwikkelingen in de sector en je bent vaktechnisch goed onderlegd.

BNR Accountants en Adviseurs is een no nonsens kantoor dat zich richt op het MKB. Het team waarin je terechtkomt bestaat uit een mix van ervaren professionals en jeugdig enthousiasme. Een hechte club in een omgeving waar hard werken en plezier maken samengaan. Naast een prettige werkomgeving en natuurlijk passende arbeidsvoorwaarden, bieden wij je de mogelijkheid om (op termijn) in te groeien als partner.

Voor meer informatie kun je terecht bij één van onze partners, André van Bergen of Erik Braat bereikbaar op 0165-578 333. Is jouw interesse gewekt? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar secretariaat@bnr-groep.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Voeg eventueel uw CV toe

Uw bericht

Eventueel een document toevoegen

Neem de volgende code over captcha

Vacature Zelfstandig Assistent Accountant Samenstelpraktijk

(minimaal 36 uur per week)

Ben jij de Gevorderd of Zelfstandig Assistent Accountant die toe is aan een volgende stap?

Als Zelfstandig Assistent Accountant word je klaargestoomd om de stap richting Accountant AA te maken. Onder begeleiding van de eindverantwoordelijk Accountant leer je de kneepjes van het Accountantsvak. Uiteraard onder goede vaktechnische begeleiding en directe feedback mag je laten zien wat je in huis hebt als Zelfstandig Assistent Accountant, met als doel dat je snel in je werk excelleert. We werken met klantenteams en plannen regelmatig meetings, zodat jij als Assistent in het Samenstelteam, optimaal aan de slag kunt!

Het takenpakket voor deze functie is enorm divers, zoals:

 • Beoordelen van administraties;
 • Opstellen van belastingaangiftes OB, IB en VpB;
 • Het initiëren van (en het begeleiden bij) het optimaliseren van administratieve processen;
 • Het onderhouden van contacten met de klanten uit jouw team;
 • Het signaleren van (fiscale) voordelen voor de klant;
 • Het opstellen van managementrapportages;
 • Het begeleiden van herstructureringen en reorganisaties op administratief gebied;
 • Samenstellen van (geconsolideerde) jaarrekeningen waarvan je soms zelf de administratie hebt verzorgd of gecontroleerd;
 • Begeleiden van Beginnende en Gevorderde Assistenten Samenstelpraktijk.

Functie-eisen:

 • Afgeronde opleiding hbo Accountancy / WO Accountancy en bereid tot het volgen van de opleiding tot AA-Accountant met certificerende bevoegdheid.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring binnen de accountancy, liefst als Assistent Samenstelpraktijk;
 • Gezonde dosis lef en nieuwsgierigheid;
 • Inlevingsvermogen en inventiviteit;
 • Ondernemende en avontuurlijke instelling;
 • En last but not least: passie voor het vak!

BNR Accountants en Adviseurs is een no nonsens kantoor dat zich richt op het MKB. Het team waarin je terechtkomt bestaat uit een mix van ervaren professionals en jeugdig enthousiasme. Een hechte club in een omgeving waar hard werken en plezier maken samengaan.

Voor meer informatie kun je terecht bij één van onze partners, André van Bergen of Erik Braat, bereikbaar op 0165-578 333. Is jouw interesse gewekt? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar secretariaat@bnr-groep.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Voeg eventueel uw CV toe

Uw bericht

Eventueel een document toevoegen

Neem de volgende code over captcha