OVER ONZE PARTICULIERE DIENSTEN

Als accountantskantoor verricht BNR aan zowel haar zakelijke als particuliere relaties de nodige diensten met betrekking tot de privésfeer, zoals de aangifte inkomstenbelasting. Op de website wordt dan ook uitgebreid aandacht besteedt aan deze werkzaamheden. Zo vindt u informatie over algemene diensten, zoals uiteenlopende fiscale werkzaamheden en de begeleiding bij diverse trajecten, juridische werkzaamheden en de mogelijkheden die estate planning biedt. U bent van harte uitgenodigd eens een kijkje te nemen, waarna u zult merken dat BNR ook voor u een interessante partner kan zijn!

NIEUWSBERICHTEN

21 maart 2018

Fiets van de zaak wordt vanaf 2020 aantrekkelijker

6 maart 2018

Zonnepaneelhouders moeten wachten op btw-nummer

ONZE PARTICULIERE DIENSTEN

Algemene diensten

U kunt bij ons onder meer terecht met al uw fiscale verplichtingen, voor begeleiding bij een financieringsaanvraag en het invullen van talloze formulieren.

Juridisch

Het is belangrijk om uw zaken optimaal te regelen op juridisch gebied. Al eens nagedacht over een testament of huwelijkse voorwaarden?

Estate Planning

Belasting betalen is voor iedereen verplicht. Maar teveel belasting betalen is toch onnodig? Maak daarom optimaal gebruik van de mogelijkheden voor onbelaste vermogensoverdrachten.