De dienstverlening van BNR omvat alle aspecten op financieel en fiscaal gebied, zowel voor ondernemers als particulieren. BNR treedt op als een ‘totaal adviseur’ voor haar klanten en ontzorgt op deze manier haar klanten op de genoemde gebieden. Inherent aan het ontzorgen is dat de klanten tevens financiële en fiscale zekerheid geboden wordt. Bij deze zekerheid staat kwaliteit centraal, wat onder meer ontleend kan worden aan de diverse keurmerken die BNR als organisatie heeft, doordat ze is aangesloten bij de NBA en SRA. Daarnaast beschikt BNR over medewerkers met persoonlijke titels als Accountant-Administratieconsulent (AA) en Register Belastingadviseur (RB). BNR staat dus zowel op collectief als individueel niveau voor kwaliteit. De werkzaamheden kunnen grofweg ingedeeld worden onder de volgende categorieën:

Accountancy

Uw administratie is bij BNR in goede handen. De cijfers worden op een overzichtelijke manier gepresenteerd en voorzien van een passend advies.

Fiscale dienstverlening

Wist u dat een proactieve houding van uw fiscaal adviseur van onschatbare waarde is? Laat u verrassen door de meerwaarde van de fiscaal adviseurs van BNR.

Loonadministratie

U bent op zoek naar een juiste en correcte verwerking of ondersteuning van uw loonadministratie? BNR kan u hierbij van dienst zijn!

Bedrijfseconomisch advies

Het voldoen aan wettelijke financiële en fiscale verplichtingen is niet het eindpunt. BNR ziet dit juist als een belangrijk uitgangspunt voor haar adviserende rol.

Overige dienstverlening

Vanwege de klantgerichte benadering is de dienstverlening geen vastomlijnd geheel bij BNR. Er wordt maatwerk geleverd.

Vragen over onze diensten?

Heeft u direct een vraag over 1 van onze diensten? Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.