[vc_row type=”full_width_content” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″]
[vc_column_text] U kent ze wel: de fiscale aangiften en opgelegde aanslagen. Deze komt u vaker tegen dan u lief is. Of u nu een erfenis, arbeidsinkomen of een schenking ontvangt: in de meeste gevallen moet u een deel van deze inkomsten als belasting afdragen. Een schrale troost is dat iedereen met deze plicht geconfronteerd wordt. Het is van belang dat u op een juiste manier aan deze belastingplicht voldoet, omdat u anders het risico loopt dat er ongewenste boetes, belastingrentes of tijdrovende bezwaarprocedures volgen waar u niet op zit te wachten.
De Belastingdienst heeft het recht om tot vijf jaar terug te gaan bij het corrigeren van door u ingediende aanslagen. Dit kan tot ongewenste verrassingen leiden, omdat deze correcties ook betrekking kunnen hebben op aangiften die te goeder trouw zijn ingediend. Niemand zit op deze ongewenste verrassingen te wachten, omdat het om grote bedragen kan gaan wanneer er aanvullende boetes (tot wel 150% van de gecorrigeerde belasting) en heffingsrenten aan de orde zijn. Wij helpen u graag om deze ongewenste verrassingen te voorkomen, waardoor u de gewenste zekerheid verkrijgt wat betreft uw belastingplicht. Deze zekerheid kunt u ontlenen aan de diverse keurmerken die wij als organisatie hebben, zoals fiscaal medewerkers die de titel Register Belastingadviseur mogen gebruiken. Voor deze titel is een hoog fiscaal opleidingsniveau en permanente educatie verplicht. Lees snel verder voor een greep uit de fiscale diensten die wij op particulier niveau aanbieden.
[/vc_column_text]

Aangifte inkomstenbelasting en zorgverzekeringswet

[vc_column_text] Heeft u het afgelopen jaar inkomsten genoten en had u vermogen tot uw beschikking? Houd er dan rekening mee dat u een aangifteplicht heeft en waarschijnlijk belasting dient af te dragen. In veel gevallen betreft dit de blauwe brief die jaarlijks ontvangen wordt. Heeft u geen brief ontvangen, maar bent u waarschijnlijk wel belasting verschuldigd? Onthoud dan goed dat u verplicht bent om op eigen initiatief tóch aangifte te doen! BNR verzorgt graag voor u de aangifte inkomstenbelasting, waarin een beroep wordt gedaan op alle voordelige fiscale regelingen waar u recht op heeft. Het aanvragen van een aanslag of het controleren ervan behoort ook tot de mogelijkheden.
[/vc_column_text]

Middelingen

[vc_column_text] Het kan zo zijn dat uw inkomen over de laatste jaren sterke schommelingen vertoond. In deze situatie gaat een belastingvoordeel schuil dat met grote regelmaat onbenut blijft. De Belastingdienst wijst u hier namelijk niet automatisch op, waardoor initiatief van uw zijde van belang. BNR bewaakt voor al haar klanten de mogelijkheden voor middelingen, waardoor zij geen belastingvoordeel mislopen. BNR is ten slotte niet voor niets de fiscale partner.
[/vc_column_text]

Aangifte erfbelasting

[vc_column_text] Bent u een erfgenaam en ontvangt u een erfenis door het overlijden van een naaste? Houd er dan rekening mee dat u waarschijnlijk erfbelasting zult moeten afdragen. Voor de erfbelasting dient u zelf een aangifte in te dienen binnen negen maanden na de overlijdensdatum. U ontvangt dus niet automatisch een aanslag van de Belastingdienst om de simpele reden dat de fiscus geen zicht heeft op de exacte erfenis die u nagelaten is.
[/vc_column_text]

Aangifte schenkbelasting

[vc_column_text] Wellicht heeft u onlangs een schenking ontvangen? U raadt het al. Mogelijk dient u over een deel van de ontvangen schenking belasting af te dragen. De hoogte van het belastingbedrag is afhankelijk van waar de ontvangen schenking voor aangewend wordt en wat uw relatie is met de schenkende partij. Wanneer u meer informatie wenst over de fiscale gevolgen van schenkingen bieden wij u graag de helpende hand.
[/vc_column_text]

Bezwaar- en beroepsprocedure

[vc_column_text] Het is mogelijk dat er verschillende inzichten bestaan tussen u en de fiscus met betrekking tot een aanslag. Deze verschillende inzichten kunnen leiden tot het opstarten van een bezwaar- en/of beroepsprocedure. Dit brengt de nodige administratieve rompslomp met zich mee. BNR helpt graag om hier orde in te scheppen en met het adviseren en begeleiden tijdens deze procedure. Er dient namelijk geregeld een beroep gedaan te worden op fiscale regelingen waar specifieke kennis voor noodzakelijk is.
[/vc_column_text]

Toeslagen

[vc_column_text] Nederland kent verschillende toeslagen. Zo kennen we de zorg- en huurtoeslag die uitgekeerd worden om tegemoet te komen in respectievelijk de zorg- en huurkosten. Of iemand in aanmerking komt voor een toeslag is van veel persoonlijke factoren afhankelijk, zoals het hebben van een fiscaal partner, het vermogen en het genoten inkomen. BNR controleert uw recht op dergelijke toeslagen en vraagt deze tevens aan.[/vc_column_text]
Benieuwd naar wat BNR u als fiscale partner te bieden heeft? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Wij kijken alvast uit naar de vrijblijvende kennismaking!
[/vc_column][vc_column column_padding=”padding-2-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]

NIEUWSBERICHTEN

[/vc_column_text]
21 maart 2018

Fiets van de zaak wordt vanaf 2020 aantrekkelijker

6 maart 2018

Zonnepaneelhouders moeten wachten op btw-nummer

5 februari 2018

Huwelijkse voorwaarden met een verrekenbeding?

24 november 2016

Let op: Nepbrieven in omloop van de Belastingdienst

[/vc_column][/vc_row]