Eenmanszaak

Als ondernemer houdt u graag de focus op de bedrijfsvoering. Benieuwd naar de manieren waarop wij u hierbij kunnen ondersteunen?

VOF, CV en diverse maatschappen

Voor samen ondernemen is een goede basis van onschatbare waarde. Wij zijn u graag van dienst om deze basis te creëren en te behouden.

Besloten Vennootschap

Het verzorgen van de financiële en fiscale verplichtingen van uw B.V. combineren met een bedrijfseconomisch advies? Dát kenmerkt ons als totaaladviseur.

OVER ALGEMENE DIENSTEN VAN BNR

Als accountantskantoor bieden wij zakelijke relaties een uitgebreid pakket aan. Onze diensten bestaan uit het voldoen aan wettelijke verplichtingen op fiscaal en commercieel gebied, het verrichten van aanvullende werkzaamheden en het verlenen van advies op fiscaal, juridisch en bedrijfseconomisch vlak. Deze werkzaamheden zijn voor iedere rechtsvorm anders. Zo zijn aan een eenmanszaak andere verplichtingen en werkzaamheden verbonden dan bijvoorbeeld een vennootschap onder firma of besloten vennootschap. Wordt hetgeen u zoekt niet expliciet genoemd? Neem gerust contact op, want wij kunnen ongetwijfeld iets voor u betekenen. De zakelijke diensten die hier gepresenteerd zijn, betreffen namelijk slechts een deel van de werkzaamheden die wij verrichten. Wat betreft zaken die u op privégebied aangaan, zoals diverse fiscale aangiften en het financieren van een eigen woning, verwijzen wij u graag naar ons platform voor particulieren.

Benieuwd naar wat BNR uw onderneming of organisatie als totaaladviseur te bieden heeft? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Wij kijken alvast uit naar de vrijblijvende kennismaking!

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

Eventueel een document toevoegen

Neem de volgende code over captcha